Factuurherkenning

Met ingang van software-release 2018.44.*, gepland voor eind 2018, wordt het mogelijk om automatisch de factuurdatum en totaal bedrag van een PDF factuur te herkennen.

PDF bestand toevoegen

Tijdens het boeken van een inkoopfactuur is het mogelijk om aan de boeking een bestand met de PDF factuur toe te voegen.

U kunt hiervoor gebruik maken van de "PDF" knop achter het veld "boekstuk" òf u kunt het PDF bestand vanuit de "verkenner" "slepen" naar het venster.

Factuurherkenning

Op het moment dat een PDF factuur wordt toegevoegd, zal het systeem proberen uit de PDF de volgende informatie te halen:

• factuurdatum
  • totaalbedrag van de factuur

Als deze informatie wordt herkend dan zal deze informatie in de juiste worden ingevuld.

PDF bestand raadplegen

Op het tabblad "PDF" kan de toegevoegde PDF factuur worden geraadpleegd. Op deze manier is het mogelijk om zelf te controleren of het systeem de juiste waarden heeft voorgesteld.