Export CashController

Met behulp van module 06c is het mogelijk om periodiek een export aan te maken voor CashController. Zie voor meer informatie over CashController de website https://cashcontroller.nl/

De voor CashController benodigde gegevens (grootboeksaldi, facturen crediteuren en facturen debiteuren) zullen door middel van FTP naar CashController worden verstuurd.

Door middel van de volgende stappen kunt u periodiek een export klaarzetten voor CashController.

FTP

Open de "geavanceerde instellingen" (door middel van de menu-optie "dge" - "opties" - "geavanceerde instellingen") en vul onder de sectie "CashController" de door CashController verstrekte FTP gegevens in.

Automatische taken

Open de "automatische taken" (door middel van de menu-optie "dge" - "hulpmiddelen" - "automatische taken") en activeer de taak "Export CashController"