Afletteren

Afletteren activeren
Het afletteren kan geactiveerd door in het grootboekvenster (menu “Financieel” – “Grootboek” – “Onderhoud Grootboek”) een vinkje te zetten bij “Afletteren”. Op het moment dat het “Afletteren” is geactiveerd, zal er een nieuw tabblad Afletteren”zichtbaar worden.

Afletteren
Op het tabblad “Afletteren” verschijnen de mutaties die nog “afgeletterd” moeten worden. U kunt bij elkaar horende mutaties als volgt “afletteren”:
Zet een vinkje voor de mutaties die bij elkaar horen,
Klik vervolgens op de knop “Afletteren”.
De mutaties zullen vervolgens automatisch uit de lijst verdwijnen.

Afletteren ongedaan maken
Het “afletteren” van een mutatie kan als volgt ongedaan gemaakt worden:
Kies bij “Selectie” voor “Alles”,
Selecteer één van de regels waarvan je het “afletteren” ongedaan wilt maken, en klik vervolgens op de knop “Afletternr verwijderen”.