Instellen van een SMS provider

Vanuit dge>>opties>>sms instellingen kan de sms provider ingesteld worden.

Er is keuze uit 2 aanbieders :

Ook de standaard berichten kunnen vanuit dit scherm worden aangegeven. De standaard berichten worden verzonden vanuit de betreffende module. Dit gebeurt niet automatisch. Er moet zelf opdracht worden gegeven voor het verzenden van de SMS.

Voor de afzender kan er gekozen worden voor een naam (maximaal 11 tekens) of een mobielnummer.