Export Eigen assortiment in PRODUCT DR3-002 formaat

Met ingang van software-release 2018.03.* (gepland voor zomer 2018) wordt het mogelijk om met behulp van module "311 - Export Eigen Assortiment" een volledige export van het eigen assortiment te maken in PRODUCT DR3-002 formaat.

De export is standaard gelimiteerd tot 50.000 producten. De module dient meerdere malen aangeschaft te worden om veelvouden van 50.000 producten te kunnen exporteren.

Met behulp van de automatische taak "Export eigen assortiment in DR3-002 formaat" kunt u het systeem periodiek een export laten maken van het volledige eigen assortiment.

Het systeem zet de exportbestanden klaar in de map \export\PRODUCT\

Het ZIP bestand beginnend met de naam PRODUCT_nl-NL_DR3-002* bevat alle bestanden in gecomprimeerde vorm.

In de submap \data\ staan alle originele bestanden.

In overleg is het mogelijk om het exportbestand op een andere locatie (zoals een (S)FTP server) te bezorgen.

Bestandsformaat PRODUCT DR3-002

De bijlage "Export_PRODUCT_DR-002_nl-NL.pdf" bevat een beschrijving van het PRODUCT DR3-002 bestandsformaat.