Performancelog aanmaken en versturen

Indien u in het dge pakket "traagheid" ervaart, kunt u een "performancelog" aanmaken. Een "performancelog" bevat gedetailleerde informatie van alle "code" die wordt uitgevoerd. Aan de hand van een "performancelog" kunnen de ontwikkelaars van dge beoordelen wat de oorzaak van de "traagheid" is.

Aan de hand van de volgende stappen kunt u een performancelog aanmaken:

1. Ga in het dge pakket naar het startpunt van de handeling of het proces wat lang duurt.

2. Druk op de sneltoets CTRL-ALT-D of kies in het menu voor "Help" - "Foutopsporing...". Het volgende venster wordt nu getoond:

3. Klik op de knop "performancelog starten".

4. Voer de handeling of het proces uit wat traag is.

5. Klik vervolgens op de knop "performancelog versturen". De "performancelog" wordt nu automatisch verstuurd naar de helpdesk van dge.