Afleverbon en factuur in andere taal

Met ingang van software-release 2018.03.* (gepland voor zomer 2018) wordt het mogelijk om in combinatie met module 91 voor diverse teksten een vertaling aan te maken.

Middels module 91 is het mogelijk om diverse teksten te vertalen.

1. Ga naar dge >> tabellen >> Talen en maak de gewenste talen aan.

2. Per relatie kan opgegeven worden welke taal gebruikt dient te worden voor afleverbon en factuur.
Dit kan ingesteld worden via relaties >> onderhoud relaties >> en dan vervolgens bij de betreffende relatie op het tabblad klant.

3. De volgende teksten kunnen vertaald worden.
- Catalogus >> tabellen >> eenheden
Na het vertalen komt er een vinkje bij de vertaald te staan.

- Verkopen >> tabellen >> factuurteksten en klik op vertaal.

- Verkopen >> opties >> afdrukinstellingen afleverbon/-pakbon en klik op vertaal.

- Verkopen >> opties >> afdrukinstellingen factuur/aanmaning en klik op vertaal.
Klik op de regel/tekst welke je wilt vertalen en klik op vertaal.
Na het vertalen komt er een vinkje bij de vertaald te staan.