Gebruikerstoegang per administratie / filiaal

Met ingang van software-release 2018.03.* (gepland voor zomer 2018) wordt het mogelijk om per gebruiker in te stellen tot welke administraties en filialen de gebruiker toegang heeft.

Voor het instellen van de toegang kiest u in het menu voor de menu-optie "Beveiliging" - "Gebruikers".

Door middel van "toegang tot administratie" en "toegang tot filiaal" kunt u instellen tot welke administraties en filialen een gebruiker toegang heeft.