Office viewer installeren

Om mailing sjablonen aan te maken met Microsoft Word moet naast Word ook de Officeviewer geactiveerd worden.
Het actieveren kan vanuit dgeDetailhandel/dgeGroothandel onder de Werkstation instellingen op het tabblad 'geavanceerd'.

Als er tijdens het installeren van de Officeviewer een foutmelding wordt gegeven moet deze dgeDetailhandel/dgeGroothandel uitgevoerd worden als 'administrator'. Dit kan door op het icoontje te klikken met de rechtermuisknop en te kiezen voor 'uitvoeren als administrator'.