Verzenden bestelling(en)

Met behulp van de wizard inkopen>>bestellingen>>versturen bestellingen kunnen meerdere openstaande inkooporders tegelijk verzonden worden. Voor de bestelwijze wordt altijd de standaard bestelwijze gebruikt.

Handmatig bestellen

Vanuit 'onderhoud bestellingen' is het ook mogelijk de order te versturen met de knop 'direct bestellen' links onder in het scherm.
Is de order telefonisch doorgegeven of opgenomen door een vertegenwoordiger dan kan dmv de knop 'Op besteld zetten' de inkooporder als besteld worden gezet. Hiermee kan de inkooporder via boeken ontvangsten ingeboekt worden.

Uitzonderingen

Als u een order heeft die u om bepaalde redenen op een andere manier wilt versturen is het mogelijk een uitzondering te maken.

• Kies tijdens het "verzenden" voor de gewenste bestelwijze.
  • Heeft u gekozen voor de bestelwijze "email" dan kunt u door middel van de optie "Toon Email voorbeeld" aangeven dat u de email eerst wilt zien voordat deze wordt verstuurd. Vervolgens krijgt u een scherm te zien waarin u de email en dus ook het emailadres van de ontvanger nog kunt aanpassen.