Voorraad gegevens exporteren

Met de wizard 'Catalogus>>Voorraad>>Voorraadgegevens exporteren' is eenvoudig een export te maken van alle voorraad artikelen inclusief voorraad aantallen en financiële waarde.

1. Open de wizard 'Voorraad gegevens exporteren'
  2. Maak een selectie van 1 of meerdere voorraad artikelen
  3. Geef aan of de financiële waarde geëxporteerd moet worden.
  4. Als het gewenst is kan er een export gemaakt worden per leverancier in een apart bestand. Standaard wordt de export gemaakt in één bestand met alle gegevens.
  5. Het tekstbestand wordt aangemaakt en opgeslagen in de map export onder de dgeDetailhandel of dgeGroothandel map.

Historische voorraadgegevens

De voorraadgegevens zijn ook te exporteren van een bepaalde datum. Dit kan met de wizard 'Historische voorraad'.

Tekstbestand openen in Excel

Het tekstbestand kan geopend worden in Excel, kies in het scherm voor het openen van bestanden voor 'alle bestanden'.