Exporteren van relatiegegevens

Vanuit correspondentie zijn er 2 mogelijkheden voor het exporteren van relatiegegevens.

1. Adressen voor mailing exporteren
  2. Contactpersonen voor Outlook exporteren

Adressen voor mailing exporteren

Vanuit het menu Correspondentie>>Mailing wordt de wizard “Adressen (voor mailing) exporteren…” opgestart. Via het selectiescherm zijn de gewenste relaties te selecteren. Dit kunnen bijvoorbeeld alle klanten zijn, maar ook leveranciers, prospects etc. Er is een keuze te maken uit 2 formaten. Het standaardformaat maakt een bestand aan met adresgegevens. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden in Word voor een samengevoegd document. Kiest u voor het mailchimpformaat kan het bestand direct in worden gelezen in mailchimp.

Contactpersonen voor Outlook exporteren

De contactpersonen voor Outlook of Google Contacts exporteren is mogelijk met de wizard “Contactpersonen (voor outlook) exporteren”. Naast het exporteren van alle contactpersonen is het mogelijk om alleen de hoofdcontactpersonen in het bestand te zetten.