FAQ: Prijswijzigingen verwijderen

Prijswijzigingen zijn op twee manieren te verwijderen.

1. Prijswijziging verwijderen vanuit het catalogusvenster

Vraag het product op in het catalogusvenster. Rechtsboven in het venster wordt aangegeven dat er een prijswijziging aanwezig is. Klik met de muis op knop “Prijswijziging verwerken”  en kies vervolgens voor “Prijswijziging verwijderen”

2. Prijswijzigingen verwijderen met behulp van de wizard “Verwerken prijswijzigingen…”

Kies in het menu voor “Catalogus”  –> “Verwerken prijswijzigingen…”.  Haal de prijswijzigingen op en selecteer de prijswijzingen die je wilt verwijderen. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de tabel met prijswijzigingen en kies voor “Definitief verwijderen van geselecteerde prijswijzigingen”.

Let op! Met het rode kruisje aan de rechterzijde van de tabel worden de prijswijzigingen niet definitief verwijderd. Met het rode kruisje kan je artikelen uit de tabel verwijderen zodat de prijswijziging nu niet verwerkt wordt. Deze artikelen worden de volgende keer weer in de wizard getoond.