Adressenbestand voor mailstreet aanmaken

Kies in het menu van dgeDetailhandel voor “Relaties”  –> “Hulpmiddelen”  –> “Adressenbestand aanmaken voor Mailstreet…”. U krijgt een venster te zien met daarin al uw rekeningklanten.

In de eerste kolom dient u aan te geven van welke relaties u de adressen wilt opnemen in het adressenbestand. U kunt daarbij op verschillende manieren selecties maken:

• Handmatig. Dit kunt u eventueel doen op basis van jaaromzet en openstaand saldo (zie laatste twee kolommen).
  • De knop “Alles selecteren”: Al uw rekeningklanten worden geselecteerd.
  • De knop “Alles deselecteren”: Van alle geselecteerde rekeningklanten wordt de selectie ongedaan gemaakt.
  • De knop “Selecteren vorige export”: Alle rekeningklanten worden geselecteerd die u de laatste keer ook heeft geëxporteerd.
  • De knop “Selectie selecteren”: De gemarkeerde regels worden geselecteerd. U kunt regels markeren door middel van de muis en de SHIFT en/of CTRL toets.
  • De knop “Selectie deselecteren”: Van de gemarkeerde regels wordt de selectie ongedaan gemaakt.

Als u de gewenste rekeningklanten heeft geselecteerd, klikt u op de knop “Exporteren”  om het adressenbestand aan te maken. Het adressenbestand wordt aangemaakt in de “Export” map van dgeDetailhandel.