Her(installatie)

1.  Ga in het menu naar Help>>Open map dge in verkenner. Of open via de verkenner de map van dgeDetailhandel of dgeGroothandel op de server.
  2. Zoek het bestand install.exe of install als de extensie niet wordt weergegeven.
  3. Sluit dgeDetailhandel/dgeGroothandel af als het programma nog geopend is. De installer kan anders geen bestanden kopiëren.
  4. Start de installer.
  5. Na het opnieuw installeren start dgeDetailhandel of dgeGroothandel automatisch.

Als er geen snelkoppeling wordt gemaakt heeft dit te maken met de rechten van de gebruiker. Start de installer opnieuw, maar voer deze dan uit als administrator.