Wanneer worden artikelen op de webshop verwijderd?

 

Een artikel wordt uit de webshop verwijderd indien:

  • In het webshop beheer venster kan door middel van de rechtermuisknop worden gekozen om een artikel handmatig te verwijderen.
  • Tijdens het "bijwerken OpenCart" kan gekozen worden voor de optie "artikelen verwijderen van OpenCart die geen eigen assortiment meer zijn"
  • Tijdens het synchroniseren van de categorieën. Het systeem vraagt dan of de artikelen met een ongeldige referentie verwijderd moeten worden.
  • Als bij een artikel de eenheid wijzigt dan wordt het artikel met een "delete" in de webshopwachtrij gezet
  • Als bij een artikel staat ingesteld dat het artikel uit het eigen assortiment moet worden genomen als de voorraad 0 is. Het artikel wordt dan met een "delete" in de wachtrij gezet.
  • Door middel van de wizard "definiëren eigen assortiment" kunnen artikelen uit het eigen assortiment worden gehaald indien het artikel uit het eigen assortiment wordt gehaald. Het artikel wordt dan met een "delete" in de wachtrij gezet.
  • Als artikelen worden "gekoppeld" (Een nieuw dge catalogus id krijgen). Het oude artikel wordt dan met een "delete" in de wachtrij gezet.
  • Als in het catalogusvenster het artikel uit het eigen assortiment wordt gehaald.  Het artikel wordt dan met een "delete" in de wachtrij gezet.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.