Artikelen deblokkeren

Geblokkeerde artikelen kunt u als volgt ophalen en deblokkeren:

1. Kies in het menu voor “Catalogus” –> “Catalogus” om het Catalogus venster te openen.
  2. Open het zoekvenster van de catalogus door op het vergrootglaasje te klikken.
  3. Klik in het zoekvenster met de rechtermuisknop op de resultatentabel zodat onderstaand contextmenu wordt getoond.
  4. Kies in het menu voor “Selectie ophalen…”.
  5.  Kies bij “Selectie”  voor “Geblokkeerde artikelen”  en klik op “OK”. De geblokkeerde artikelen zullen in het zoekvenster van de catalogus worden getoond. Selecteer in het zoekvenster alle artikelen (CTRL-A) en klik op “OK” om de artikelen in het catalogusvenster weer te geven.
  6. Door middel van de bladertoetsen kan nu door de geblokkeerde artikelen worden gebladerd.
  7. Controleer per geblokkeerd artikel of de omrekening/prijzen van de verkoopeenheden en voorraadeenheid nog klopt (zie tabblad Prijsberekening en Voorraad) en klik vervolgens op “Blokkering opheffen” om het artikel te deblokkeren.

Heeft u veel geblokkeerde artikelen neem dan contact op met de helpdesk.