Limieten dgeDetailhandel / dgeGroothandel

Voor een goede werking van de softwarepakketten dgeDetailhandel en dgeGroothandel dient rekening te worden gehouden met de volgende limieten:

Item Aantal

Eigen assortiment

tot 250.000 artikelen met 32-bits dge pakket [A,B]

tot 500.000 artikelen met 64-bits dge pakket [B]

Voorraadartikelen

tot 100.000 artikelen [B]

Eigen artikelen (niet centraal beheerd door dge)

tot 90.000 artikelen (id 10.000 t/m 99.999)

Eigen artikelgroepen (niet centraal beheerd door dge)

tot 499 artikelgroepen (id 500 t/m 998)

Eigen eenheden (niet centraal beheerd door dge)

tot 500 eenheden (id 500 t/m 999)

OCAPI koppeling

tot 100.000 artikelen (iedere verkoopeenheid is in OpenCart een artikel) [B]
tot 200 OpenCart klantgroepen met unieke kortingsstructuur [B]

Webshop2 / XML koppeling

tot 50.000 artikelen [B]
tot 500 klanten [B]

Voetnoot [A]

Deze limiet geldt voor de 32-bits versie van dgeDetailhandel en dgeGroothandel. Een 32-bits softwarepakket wordt door Windows gelimiteerd in geheugengebruik (max. 2 Gb). Van beide softwarepakketten is ook een 64-bits versie beschikbaar. Voorwaarde voor het gebruik van de 64-bits versie is dat alle werkstations en server waarop het dge softwarepakket geïnstalleerd staat, 64-bits dienen te ondersteunen.

Voetnoot [B]

De genoemde limieten zijn geen "harde" limieten en kunnen overschreden worden. dge kan echter in dat geval geen garantie geven dat het dge softwarepakket of webshopkoppeling optimaal blijft functioneren. Het één en ander is afhankelijk van de gebruikte versie (32 of 64 bits), hardware en de snelheid van de netwerk- en internetverbinding.