Externe voorraadinformatie

Voorraadinformatie leveranciers

In dgeDetailhandel / dgeGroothandel zit de mogelijkheid om actuele voorraadinformatie op te vragen bij uw leveranciers.

U kunt de voorraadinformatie op de volgende manier ophalen:

1. Vanuit het venster "Onderhoud catalogus"

Klik (op het tabblad "algemeen") op de knop "externe voorraad".

2. Vanuit het venster "Onderhoud backorders"

Klik met de rechtermuisknop op een orderregel en kies in het contextmenu voor "ophalen externe voorraad".

3. Vanuit het venster "Onderhoud bestellingen"

Klik met de rechtermuisknop op een orderregel en kies in het contextmenu voor "ophalen externe voorraad".

Voorraadinformatie beschikbaar stellen

In het document Configuratie Socket Server staat beschreven hoe u actuele voorraadinformatie beschikbaar kunt stellen aan andere bedrijven die gebruik maken van dgeDetailhandel / dgeGroothandel.

Voorraadinformatie opvragen

Als u voorraadinformatie wilt opvragen bij andere bedrijven, die van dgeDetailhandel / dgeGroothandel gebruik maken, dan dient u bij het externe bedrijf toegangsgegevens op te vragen. De aan u verstrekte toegangsgegevens vult u in door in het menu te kiezen voor de "Catalogus" - "Tabellen" - "Externe voorraad inloggevens".